Spring naar inhoud

Communicatie

Communicatie is één van de belangrijkste onderdelen van Het Bruisnest. We hebben het dan over communicatie richting vrijwilligers, samenwerkingspartners en fondsen.

Redactie nieuwsbrief

De redactie heeft een belangrijke plek in “Het Bruisnest”. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief uit, met allerlei nieuwtjes over Het Bruisnest en andere belangrijke zaken.

Het werken op de redactie houdt in dat u al het nieuws verzamelt vanuit de verschillende werkgebieden. Artikelen worden aangeleverd waarna de redactie dit vervolgens in de nieuwsbrief gaat plaatsen. De redactie werkt ook samen met grafisch ontwerpers.

Grafisch ontwerpers

Heb jij kennis van Photoshop, InDesign of Illustrator en vind je het leuk om flyers etc. te ontwerpen? Dan ben je op het goede adres bij Het Bruisnest. Wij vinden het belangrijk om ons te profileren in Waddinxveen e.o. dus er worden regelmatig flyers gemaakt.

PR

In samenwerking met de redactie werken ook mensen gericht op de PR naar buiten. De PR vrijwilligers plaatsen het nieuws op de website, schrijven stukjes voor in de krant, zorgen voor de externe nieuwsbrieven, etc..

Webredactie: social media

Het Bruisnest wil zich ook profileren via social media. We zetten nieuws op Twitter en we hebben een Facebook pagina. Ben jij handig met social media of wil je dit (verder) ontwikkelen? Dan zit je bij ons op de juiste plek.