Spring naar inhoud

Diensten Waddinxveen

Inleiding

In Het Bruisnest komen elke dag mensen die willen ontdekken en leren wat zij nodig hebben op hun weg naar (betaald) werk. Sinds de oprichting in 2018 is dit de plek waar mensen hun kwaliteiten leren ontdekken met als doel meedoen en meetellen in de samenleving.

Eén van de grote uitdagingen voor gemeenten is hoe zij inwoners met een kwetsbaarheid kunnen ondersteunen naar een volwaardig burgerschap in de samenleving. Participatie is een belangrijk onderdeel van het herstelproces voor mensen die leren leven met hun kwetsbaarheid.
Het Bruisnest legt daarom de focus op de verbinding met de samenleving. Daarom bieden wij allerlei diensten aan voor de burgers van Waddinxveen.

Het streven van Het Bruisnest is dat de diensten aangeboden worden door en voor Waddinxveners.

De Diensten

Het Bruisnest biedt verschillende diensten aan. Iedereen is welkom voor dienstverlening zoals bijvoorbeeld computerhulp of een lekkere maaltijd. Het Bruisnest Waddinxveen is er voor alle inwoners van Waddinxveen en omgeving die moeiten hebben met re-integreren in de drukke arbeidsmaatschappij van vandaag. Eén van onze missies is veel jongeren aan te trekken. Wil jij je inzetten op het gebied van re-integratie? Dan ben je bij ons van harte welkom, we bieden vele mogelijkheden.
Voor actuele informatie kunt u ons ook volgen op Facebook, Twitter, of op Instagram.

Cateringdienst

Het Bruisnest heeft ook ervaring met het verzorgen van diverse cateringsdiensten. Wij verzorgen lunches, warme maaltijden, cupcakes, hapjes voor een feestje en een high tea. Benieuwd naar de prijzen? Voor een korte prijslijst klik hier.

PC-Hulp


Heeft u problemen met uw computer, telefoon of tablet? Dan kunt u terecht bij de mensen van PC Hulp. De vrijwilligers van het Bruisnest helpen u graag telefonisch, via e-mail of bij ons op locatie. Iedereen is van harte welkom om hulp te vragen. Klik op de folder voor openingstijden. Digitale folder

Klussendienst

Het klussenteam verricht werkzaamheden in en om Het Bruisnest. U kunt denken aan schilderen, dingen ophangen of andere lichte werkzaamheden. Naast klussen in Het Bruisnest wordt er ook gewerkt op andere locaties van Kwintes.

Wij bieden ook klussen aan voor de inwoners van Waddinxveen. Heeft u een klus of wilt u zelf mee klussen? Bel ons op 0182-679733 of mail ons op waddinxveen@hetbruisnest.nl

Enthousiaste Vrijwilliger?

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die op zoek is naar werkervaring en/of een uitbreiding van jouw CV? Kijk dan op de pagina werkgebieden naar de vacatures of neem contact met ons op.

Het Bruisnest; waar kwaliteiten zich verbinden