Spring naar inhoud

Leer-Werkplekken

Leer-werkplek buiten Het Bruisnest

Binnen Het Bruisnest Waddinxveen leveren we maatwerk. Het Bruisnest legt contact met werkgevers zodat vrijwilligers kunnen doorstromen naar Participatie in de samenleving. Het Bruisnest heeft als doel om een netwerk van werkgevers om zich heen te hebben. Als iemand dan toe is aan een stapje verder, kunnen we een werkplek aanbieden.We zoeken naar plekken waar de vrijwilliger zich verder in wil ontwikkelen. Denk hierbij aan het werken in de horeca, administratie, ICT, receptie, hovenier, etcetera.

Belangrijk voor de vrijwilliger die bij ons komt werken, is dat wij geregeld evalueren en ook de doorstroming bespreken. We kijken hierbij ook wat de vrijwilliger aan kan.

Begeleiden naar een baan

Voor de vrijwilligers die buiten Het Bruisnest werken, kijken we op maat wat iemand nodig heeft om naar een betaalde baan te groeien. Wij kunnen dan een juiste cursus aanbieden, de ondersteuning geven die noodzakelijk is en dergelijke. We bespreken wat Het Bruisnest kan bieden zodat het in de werkplek steeds makkelijker verloopt.

Ga je daadwerkelijk naar een betaalde baan en er is nog behoefte voor ondersteuning of om af en toe even te sparren, dan is dat mogelijk in Het Bruisnest. Er kan dan een afspraak gemaakt worden met één van de coördinatoren. Loop daarvoor even binnen, bel, mail of vul ons Contactformulier in. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning op de werkvloer indien dit gewenst is.

Ook sollicitatietraining of aansluiten bij de sollicitatie inloop, behoort tot de mogelijkheden. Kijk hiervoor bij cursussen.